Labadmin

Een LabAdmin is de vertegenwoordiger van de applicatie GoInControl. Als LabAdmin heeft u het totale beheer binnen de applicatie GoInControl.

Wie is dan de LabAdmin? In het werkveld gaat het vaak om:

 • Onderhouds- en servicebedrijven
 • Importeurs van verschillende merken
 • Leveranciers van bijvoorbeeld olie en smeermiddelen
 • Original Equipment Manufacturers (OEM’ers)

De LabAdmin is de persoon die namens GoInControl.nl zijn (potentiële) klanten bezoekt en in gesprek gaat over wat de applicatie GoInControl voor hen kan betekenen. De Labadmin adviseert en verkoopt de applicatie GoInCtrl aan zijn (potentiële) klanten. Op deze manier creëert de LabAdmin zijn eigen klantenbestand binnen de applicatie GoInControl door LabUser(s) en Company Admin(s) toe te voegen.

De LabAdmin heeft door de applicatie GoInControl toezicht op alle onderhoudsprocessen van zijn klanten. Dit zorgt er voor dat bij het organiseren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden volgens het Service Level Agreement (SLA) inzichtelijk is wie, wanneer, welke onderhoudswerkzaamheden heeft uitgevoerd. De onderhoudswerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden door het personeel van de LabAdmin in samenwerking met het personeel van de klant. Op deze manier werkt de LabAdmin samen met de klant aan het optimaliseren en het borgen van het onderhoudsproces. Dit maakt het mogelijk voor de LabAdmin om meer SLA’s te verkopen met minder mensen.

Naast het adviseren en verkopen van de applicatie GoInControl, is de LabAdmin ook het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Dit is het geval bij bijvoorbeeld gebruikersvragen over GoInControl of bij het aanbieden van implemtenatietrainingen aan klanten.

GoInControl.nl ondersteunt de LabAdmins van de applicatie GoInControl. Dit door onder andere ondersteuning te bieden bij:

 • het invoeren van de gegevens van een machinepark van een klant.
 • het organiseren en verzorgen van implementatietrainingen GoInControl aan klanten.
 • het oplossen van gebruikersvragen over de applicatie GoInControl van klanten.

Klantencontacten versterken

U werkt als LabAdmin van GoInControl samen met uw klant aan het optimaliseren en het borgen van het onderhoudsproces. Dit maakt het mogelijk voor u om meer SLA’s te verkopen met minder mensen.

Uitbreiden netwerk

Met de applicatie GoInControl bent u actief bezig met het onderhouden en opbouwen van relaties met (potentiële) klanten. Op deze manier vergroot u uw netwerk.

Klankbord optimalisatie onderhoudsprocessen

GoInControl.nl fungeert als klankbord tussen u en de klant om mee te denken om de onderhoudsprocessen te optimaliseren en te borgen.

Aansluiting community

U komt in contact met andere LabAdmins van de applicatie GoInControl. Samen met hen vormt u een community. U heeft de mogelijkheid om samen met andere LabAdmins samen te werken en uw kennis te delen.

Trainingen

Als extra dienstverlening kunt u uw klanten trainingen aanbieden. Deze trainingen worden op een locatie in de buurt van uw (potentiële) klanten georganiseerd en verzorgd.

Passieve geldstroom

Door de applicatie GoInControl te verkopen aan uw klanten creëert u een jaarlijkse passieve geldstroom. U ontvangt van elk account namelijk een vastgesteld percentage. Hoe meer klanten, hoe hoger de passieve geldstroom.

HERSTRUCTUREREN DATA

Om data van een machinepark op de juiste manier te interpreteren en in te zetten als informatie is het belangrijk dat duidelijk is wat de context, betekenis en samenhang van de data is. Op dat moment kunt u de data inzetten als informatie. Het gaat om noodzakelijke informatie bij het inplannen en uitvoeren van verzorgend onderhoud aan uw machinepark.

GoInControl.nl kan u als LabAdmin ontzorgen door de data van u of uw klant te herstructureren. Het herstructureren van data van een machinepark moet er voor zorgen dat de data gestandaardiseerd en betrouwbaar is. Doordat u de data op een goede manier kunt gebruiken resulteert dit zich onder andere in lagere onderhoudskosten, lagere operationele kosten en minder productieverliezen.

Om het u als LabAdmin makkelijk te maken, hebben wij drie servicepakketen samengesteld. Elk pakket bestaat uit een x aantal uur dat wij zullen investeren om data van u of uw klant te standaardiseren en betrouwbaar te maken.

COMBINATIETRAINING GOINCONTROL

GoInControl.nl biedt ondersteuning aan de klanten van de LabAdmin bij het toepassen van de applicatie GoInControl. Door het organiseren en het verzorgen van een combinatietraining maken de (potentiële) klanten van de LabAdmin kennis met de mogelijkheden van de applicatie GoInControl en wordt duidelijk hoe zij de applicatie in de praktijk ingezet kan worden. In deze ééndaagse combinatietraining krijgen de klanten van de LabAdmin handvatten aangereikt om de in praktijk succesvol aan de slag te gaan met de applicatie GoInControl in hun eigen organisatie. Daarnaast leren zij tijdens deze training meer over de tribologische aspecten om het onderhoudsproces te optimaliseren.

De combinatietraining GoInControl kunt u als LabAdmin dan ook als extra dienstverlening aanbieden aan uw klanten die gaan werken met de applicatie GoInControl. Uiteraard zal deze combinatietraining op een locatie in de buurt van uw klant verzorgd worden.

PROMOTIE EN MARKETINGONDERSTEUNING

Om uw klanten beter te bereiken, biedt GoInControl.nl ondersteuning bij het promoten van de applicatie GoInControl bij uw (potentiële) klanten.

Promotiekanalen
 • Realiseren eigen website en social media kanaal
 • Opname digitale nieuwsbrief GoInControl.nl
 • Vermelding op website GoInControl.nl
 • Vermelding op Facebook GoInControl.nl
 • Vermelding op LinkedIn GoInControl.nl
 • Vermelding op Instagram GoInControl.nl

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

KENNISCENTRA & MEETING POINTS

De kenniscentra van GoInControl.nl ontwikkelt trainingen op maat voor verschillende branches in de maakindustrie. Wij spelen flexibel in op vragen en wensen vanuit uw klant. Als uw klant behoefte heeft aan een training afgestemd op zijn bedrijfssituatie, dan is dat mogelijk. Wij ontwikkelen deze in samenspraak met u en uw klant op maat.

In elke regio in Nederland zijn meeting points van GoInControl.nl gevestigd. De meeting points zijn fysieke locaties waar de trainingen van GoInControl.nl worden gegeven. Dit biedt voor uw klanten de mogelijkheid om zelf een locatie in de buurt te kiezen. Dit zorgt voor tijdswinst en kostenvoordeel.

Heeft u of uw klant interesse in een training? Neem dan contact met ons op.

DISTRIBUTIE

De applicatie GoInControl kunt u als LabAdmin op verschillende manieren distribueren richting uw klant. Als LabAdmin heeft u namelijk te maken met verschillende klantentypen, denk aan: importeurs, dealers en productiebedrijven. Afhankelijk van de situatie van u en uw klant wordt duidelijk op welke manier de applicatie GoInControl gedistribueerd kan worden. GoInControl.nl kan u als LabAdmin ondersteunen en adviseren bij het inrichten en distribueren van de applicatie GoInControl.

DISTRIBUTIEKANALEN & COMMUNICATIE

In onderstaande afbeelding vindt u een schematisch overzicht van de vier situaties die van toepassing kunnen zijn in de praktijk: