Support

support

SUPPORT TICKET VERSTUREN

INSTRUCTIEVIDEO’S GOINCONTROL

GoInControl.nl biedt naast de handleidingen ook instructievideo’s van GoInControl aan. In deze instructievideo’s wordt op een makkelijke en eenduidige wijze uitgelegd hoe u bijvoorbeeld een gegevens van een machine (object) moet invoeren of juist een checklist moet genereren voor inspectie of onderhoudswerkzaamheden.

ONDERSTEUNING LABADMIN

GoInControl.nl biedt ondersteuning aan LabAdmin door een combinatietraining GoInControl te organiseren en verzorgen voor zijn klant. Aan de hand van een combinatietraining maken de klanten van de LabAdmin kennis met de mogelijkheden van de applicatie GoInControl en wordt duidelijk hoe zij de applicatie in hun situatie kunnen inzetten. In deze ééndaagse training krijgen de klanten van de LabAdmin handvatten aangereikt om de in praktijk succesvol aan de slag te gaan met de applicatie GoInControl in hun eigen organisatie. Daarnaast leren zij meer over de tribologische aspecten om het onderhoudsproces te optimaliseren.

HANDLEIDINGEN GOINCONTROL

GoInControl is een applicatie met vele mogelijkheden. Om hierbij ondersteuning te bieden zijn er handleidingen beschikbaar. Voor elk onderdeel in GoInControl zijn er handleidingen beschikbaar.

ONDERSTEUNING EINDGEBRUIKERS

GoInControl.nl ondersteunt bij het oplossen van gebruikersvragen over GoInControl. Daarnaast staan wij altijd open voor verbeteringsmogelijkheden en ideeën van u als gebruiker. Daarmee blijft de GoInControl in ontwikkeling en groeit het mee met de wensen van de gebruiker.

U kunt uw vragen en/of opmerkingen doorgeven in de onderhoudsapplicatie GoInControl. Klik hiervoor rechts onderin op de support-knop in de applicatie GoInControl.