Over GoInControl

Wat Is GoInControl?

GoInControl is een aanvullende applicatie voor het verzorgend onderhoud van een machinepark. GoInControl combineert verschillende tribologische aspecten in één online onderhoudsapplicatie. Van trillings- / ultrasoonmetingen tot olieanalyses en van Schoonhouden, Inspecteren, Smeren tot Aandraaien (SISA). Dit betekent totale controle over al uw onderhoudswerkzaamheden met maar één online applicatie.

In de applicatie GoInControl kunt u de gegevens van het gehele machinepark van u of uw klanten digitaliseren. Alle machines, componenten, instructies, acties en materialen kunt u invoeren in deze applicatie. Op deze manier heeft u gemakkelijk toegang tot de benodigde data van een machinepark. Deze data is van essentieel belang bij het voorbereiden, inplannen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Samen met anderen werkt u dan ook in GoInControl aan effectieve onderhoudsinstructies voor het gehele machinepark die gebruikt worden tijdens onderhoudswerkzaamheden. Omdat alles wordt vastgelegd in GoInControl, heeft u grip op het gehele onderhoudsproces van een machinepark. Samen met uw klant werkt u aan een digitaal logboek waarin alle uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden zijn vastgelegd.

Samen met uw klant werkt u aan het optimaliseren van het onderhoudsproces. Dit leidt uiteindelijk tot het verminderen, of zelfs het voorkomen, van oppervlakte degradatie.

Dit betekent :

  • minder stilstand van machines
  • hogere productie aantallen
  • meer omzet / winst
  • verhoging van de veiligheid
  • positieve energie op de werkvloer

Met GoInControl heeft u totale controle over uw onderhoudsproces met maar één online applicatie.

 

Waarom GoInControl?

 

Ga van OutOfControl naar InControl met de applicatie GoInControl!


OutOfControl!

De realiteit is dat machines niet goed of onvoldoende worden onderhouden in een machinepark. Het machinepark is OutOfControl! Machines kunnen onverwachts stilstaan omdat er te laat of verkeerd wordt ingegrepen. De onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn niet zichtbaar voor het bedrijf. Er zal onverwacht correctief onderhoud verricht moeten worden. Er zijn plots meer arbeidskrachten en materialen nodig. Dit zorgt onder andere voor productieverlies door stilstand, alsmede hoge onderhoudskosten. Daarnaast is het ook een maatschappelijk probleem. Het correctief onderhoud heeft gevolgen voor veiligheid, milieu en de goodwill van klanten.

InControl!

Om het machinepark InControl te brengen is het belangrijk om wrijving en slijtage te beperken door middel van preventief onderhoud. Het regelmatig Schoonhouden, Inspecteren, Smeren en Aandraaien (SISA) van machines is essentieel! Daarnaast is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de data van een machinepark. De data kan namelijk exact voorspellen wanneer het meest geschikte moment is voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan machines. Het machinepark is onder controle. De machines zijn betrouwbaar, presteren en hebben een langere levensduur. Het correctief onderhoud zal sterk verminderen omdat er tijdig ingegrepen kan worden. Als het machinepark InControl is, heeft dit enorme voordelen voor, namelijk:

  • Minder storingen (correctief)
  • Minder uitval machines
  • Kostenbesparing
  • Hogere productieaantallen
  • Langere levensduur machines

GoInControl!

Bent u met uw bedrijf OutOfControl (uit controle) en ziet u uw bedrijf ook graag groeien naar een InControl (in controle) situatie? Dan is de tijd is rijp voor GoInControl. GoInControl is een aanvullende applicatie voor de inspectie, uitvoering en registratie van het verzorgend onderhoud van uw machinepark.  GoInControl combineert verschillende tribologische aspecten in één online applicatie. Van trillings- / ultrasoonmetingen tot olieanalyses en van Schoonhouden, Inspecteren, Smeren tot Aandraaien (SISA). Dit betekent totale controle over uw onderhoudsproces met maar één online applicatie.