Rollen

De applicatie GoInControl heeft vier verschillende rollen waar rechten aan zijn gekoppeld, namelijk:

  • LabAdmin
  • LabUser(s)
  • Company Admin(s)
  • Company User(s)

De onderhoudsapplicatie GoInControl is geschikt voor OEM’ers, onderhouds- en servicebedrijven, importeurs, dealers en productiebedrijven in de maakindustrie die hun onderhoudsproces willen beheren en optimaliseren.

De LabAdmin is de vertegenwoordiger van de applicatie GoInControl. In de prakijk zal het voornamelijk gaan om OEM’ers, importeurs, dealers of onderhouds- en servicebedrijven. Als LabAdmin hebben zij het totale beheer binnen de applicatie GoInControl.

De LabAdmin bezoekt dan ook zijn (potentiële) klanten en gaat in gesprek over wat de applicatie GoInControl voor hen kan betekenen. De LabAdmin adviseert klanten en verkoopt de applicatie GoInControl. Op deze manier creëert de LabAdmin zijn eigen klantenbestand binnen de applicatie door LabUser(s) en Company Admin(s) toe te voegen.

De LabAdmin heeft door middel van de applicatie GoInControl toezicht op alle onderhoudsprocessen zowel intern als extern bij de klanten. Dit kan handig zijn bij het organiseren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden volgens het Service Level Agreement (SLA). Samen met de klant werkt de LabAdmin aan het optimaliseren van het onderhoudsproces.

GoInControl.nl ondersteunt de LabAdmin van de applicatie GoInControl. Dit door ondersteuning te bieden bij bijvoorbeeld het herstructureren van de data van een machinepark of bij het organiseren en verzorgen van een combinatietraining GoInControl.

De LabUser is werkzaam bij of voor de LabAdmin. In de praktijk zal het gaan om importeurs, dealers die werken voor OEM’ers of juist om service- en onderhoudsbedrijven. De labUser ondersteunt de LabAdmin bij het inrichten van de applicatie GoInControl en fungeert tevens als aanspreekpunt richting de klanten.

De LabUser bezoekt zijn klanten en gaat in gesprek over wat de applicatie GoInControl voor hen kan betekenen. De LabUser adviseert klanten en verkoopt de applicatie GoInControl. Op deze manier breidt de LabUser het klantenbestand uit door klanten, bijvoorbeeld productiebedrijven toe te voegen. Zij krijgen de rol Company Admin.

De LabUser heeft net zoals de LabAdmin toezicht op alle onderhoudsprocessen zowel intern als extern door middel van de applicatie GoInControl. Dit kan handig zijn bij het organiseren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden volgens het Service Level Agreement (SLA). Samen met de LabAdmin en de klant werkt de LabUser aan het optimaliseren van het onderhoudsproces.

De Company Admin is de klant van de LabAdmin. In de prakijk zal het gaan om productiebedrijven in de maakindustrie. De Company Admin is de beheerder van de applicatie GoInControl binnen het productiebedrijf.

Het is belangrijk dat de applicatie GoInControl goed geïmplementeerd wordt door de LabAdmin in samenwerking met de Company Admin. Samen zorgen zij er voor dat de applicatie GoInControl ingericht en afgestemd is op de bedrijfsspecifieke situatie.

De Company Admin voegt de eindgebruikers toe in de applicatie GoInControl, veelal monteurs of operators. De Company Admin is dan ook binnen het bedrijf het aanspreekpunt voor de eindgebruikers, de Company User(s).

De Company User(s) zijn de eindgebruikers van de applicatie GoInControl. Vaak gaat het om monteurs of operators die werkzaam zijn bij productiebedrijven.

Zij zullen in de applicatie GoInControl gebruik maken van het voorbereiden, plannen en het uitvoeren van onderhoudsinstructies. Of ze genereren aan de hand van data in GoInControl checklists die gebruikt worden bij het uitvoeren van inspecties en onderhoudswerkzaamheden. De bevindingen leggen ze vast in GoInControl waardoor het gehele onderhoudsproces wordt vastgelegd.

rollen rollen rollen